Een schilderij kopen

Wat leuk dat je een schilderij van mij wilt kopen!

Ik ga ervoor zorgen dat je het zo snel mogelijk in huis hebt en op een mooie plek op kan hangen.

Daarvoor ontvang ik graag een email van je, met de volgende informatie; 

welk schilderij wil je graag kopen?

Vind je het goed dat ik het doek van het frame haal en opgerold naar je verstuur? Je moet het dan zelf weer in elkaar zetten en vastnieten aan het frame. Je krijgt er een duidelijke instructie bij, dus dat gaat wel lukken. Het verzenden is op deze manier veel goedkoper!

Ontvang je het liever in “hele” staat, dan heeft dit gevolgen voor de verzendkosten, die zijn aanzienlijk hoger.

Graag hoor ik je wensen en natuurlijk wil ik graag weten, naar welk adres ik het schilderij kan versturen. Ik hoor graag van je, zodat je snel een mooi schilderij van mij op kunt hangen.

De meest van mijn schilderijen maak ik in Frankrijk, als ik niet te druk ben met onze camping. De meeste schilderijen bewaar ik in Nederland, dus het hoeft geen heel gedoe te zijn om een schilderij van mij aan de muur te krijgen!


Stuur een email met je schilderij wensen naar: marcel@dutchartoriginals.nl

een schilderij kopen
schilderij kopen
maritime dreams
werkplek

© DutchArtOriginals. All rights reserved.
Gemaakt door Easydudes.