Betaalbare kunst

Iets over mij

Geïnspireerd door het leven & met passie voor kleuren

Leuk dat je mijn website bekijkt, ik hoop dat je mijn schilderijen net zo mooi vind als ik. De meeste van mijn schilderijen zijn kleurrijk, expressief, abstract en hier en daar, misschien wel een tikkeltje speels. Maar een beetje speels blijven is gezond, toch?

oud schilderij
betaalbare kunst
eerder werk in een andere stijl
Betaalbaar schilderij
haan geschilderd in 2006
Spring is in the air
betaalbare kunst
betaalbare kunst

Een nieuwe passie was geboren

Hi, ik ben Marcel de Bruin, eigenaar van een charmante kleine camping in Frankrijk. In 2007 vertrok ik met mijn gezin naar Frankrijk om van een oude verlaten boerderij een mooie camping te maken. Met trots kan ik zeggen dat het gelukt is, we hebben een plek gecreëerd waar mensen graag hun vakantie doorbrengen en waar we zelf heerlijk wonen.

Na een aantal jaren van veel geklus en keihard werken is er nu meer tijd om aan een andere passie te besteden.

Van jongs af aan heb ik getekend en geschilderd. Net als veel mensen die schilderen, ben ik ook begonnen met het zo realistisch mogelijk schilderen van een stilleven, dieren, portretten, stadsgezichten etc. Hoewel er best leuke schilderijen bij zaten, is het nooit een passie geworden.

Dit veranderde toen ik een abstract expressief schilderij op instagram zag van een hedendaagse expressionist. Het schilderij raakte me echt en dat had ik nog nooit ervaren bij het zien van een schilderij. Daarbij zal ik vroeger hoogstwaarschijnlijk ook wel eens gezegd hebben bij het zien van abstracte schilderijen, “dat kan mijn kleine zusje ook”. In middels heb ik ervaren dat het maken van een mooi abstract schilderij, een hele reis kan zijn. Na het zien van het schilderij, dat ik echt fantastisch mooi vond, stond voor mij vast, zo wil ik ook schilderen. Ik ben het gaan proberen en het is een passie geworden.

handtek

Marcel de Bruin

Ontvang mijn nieuwsbrief

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

© DutchArtOriginals. All rights reserved.
Gemaakt door Easydudes.