100×100 cm

Sunrise

€ 495,-
Beschikbaar
 • U heeft vast een mooie plek in gedachten voor dit schilderij. Ik hoop dat het een mooie plek is, waar het schilderij tot z’n recht komt een een bron van inspiratie mag zijn voor diegenen die het met plezier bekijken.

 • Zou je een schilderij in bepaalde kleuren willen, dan ga ik graag voor je aan de gang. Dan maak ik een schilderij in opdracht voor jou!

 • Levertijd

  De levertijd gaat in overleg

Veelgestelde vragen

Hoe werkt bestellen?

Stuur mij een email, met daarin je schilderij keuze en ik neem contact met je op om in overleg de levering te bespreken.

Is dit schilderij nog beschikbaar?

Als het schilderij op de website staat met een prijs erbij, dan is het schilderij nog beschikbaar en kan je de gelukkige eigenaar worden! 

Zijn de schilderijen al ingelijst?

Nee, het schilderij wordt zonder lijst geleverd. Een lijst om een schilderij is heel persoonlijk, dus die keuze laat ik bij jou. Ik zorg ervoor dat de zijkante van het schilderij ook mee geschilderd zijn, waardoor je niet direct een lijst nodig hebt.

Bestellen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
 • Sunrise

  Sunrise

  € 495,-
  100×100

Abstract schilderij

Een mooi abstract schilderij is voor mij een schilderij dat door de gebruikte kleuren, de compositie, de vormen en stijl van schilderen een bepaald gevoel geeft, of overbrengt. Dat gevoel zal voor iedereen anders zijn. Niets is zo persoonlijk als kunst, wat de een schitterend vindt, vindt de ander helemaal niks. Ik ken schilderijen van de schilders van nu, die me echt iets doen en waar ik bijna niet op uitgekeken raak en van weer anderen waar ik niks mee heb.

Betaalbare kunst

Betaalbare kunst is een subjectief begrip. Wat voor de een veel geld is, hoeft dat voor de ander niet te zijn. Zelf verkoop ik liever 2 schilderijen die 500 euro kosten dan een die 1000 euro kost. Of positief gedacht, liever 50 schilderijen voor 400 per stuk dan 4 van 5000. Het feit dat er 50 mensen zijn die graag een schilderij van mij aan de muur willen hangen, is een mooi compliment en dus, mij ook wat waard. Kunst mag ook best betaalbaar zijn, daarmee is het nog geen slechte kunst. Want wat  is slechte kunst? Dat is weer heel persoonlijk.

Abstract schilderij en interieur

Een abstract schilderij past bij vrijwel ieder interieur, het haalt zelfs in veel gevallen de boel wel een beetje op. Het geeft ook wat diepgang aan het interieur, terwijl de zoveelste kopie van “het meisje met de parel” veilig en zonder enig lef je interieur opfleurt. Het kan nog veiliger, of saaier, Ikea-kunst.

Abstract schilderen

Het mag iets voorstellen, maar het hoeft niet perse. Abstract schilderen is meer intuïtief en expressief schilderen. Het gaat om de rust, of juist de kracht dat een schilderij uitbeeld en het gevoel dat het overbrengt. Abstract schilderen betekent voor mij los en vrij schilderen, waarbij ik zoek naar een mooi combinatie van kleuren en compositie.

© DutchArtOriginals. All rights reserved.
Gemaakt door Easydudes.